Willanders Vårrunda

Åke och Kerstin kommer lördagen den 24 april klockan 10.00 att hålla sin traditionella vårrunda.

Vi samlas vid gamla ICA i Asarum

Här måste vi alla ta vårt ansvar och hålla avstånd, ha gärna munskydd och handskar med er.

Detta innebär att vi inte samlas i grupper eller klungor utan att hålla minst 1,5 meters avstånd. Vi kör en runda som Åke och Kerstin lagt ut för att mötas upp vid målet. Vid målet kommer det att serveras korv och dricka samt kaffe. Serveringen kommer att ska av de som håller i korvgrillningen, försedda med nödvändiga skydd, ni får inte själva plocka till er, utan vänta på er tur och bli serverade. Slutmålet har ett stort tak där man kan sitta i medhavda stolar och eventuellt bord, även här gäller att vi inte samlas i grupper eller klungor utan håller distansen.

Tipsrunda kommer att finnas vid målet, även här gäller restriktioner på att vi skickar ut er parvis, alltså ingen samling vid frågorna utan vi släpper ut er när vi ser att det är gott om plats.

Under förutsättning att ni alla respekterar detta och följer arrangemangsansvarigas, samt medhjälpares anvisningar kan ni boka in er genom att kontakta Åke Willander på 0708 14 69 35, eller mig på 0721 89 09 02.

Vi sätter taket till max 40 personer och håller anmälningen öppen till den 23 april

Vi håller ut och försöker hålla vår klubb levande, var och en bestämmer själv om man vill vara med eller sitta för sig själva.

Svenne