Årsmötet uppföljning

Till vårt årsmöte kom 67 personer för att kunna acceptera, påverka och inkomma med synpunkter. God demokrati och trevligt samkväm med våra vänner. Linda Johansson på Alfreds café stod för mat och servering – i år var det fläskfilé i konjaksås, stekt potatis, grönsallad, varma grönsaker och gelé som serverades. Efter maten serverades kaffe, te och kaka. Jag har fått in mycket goda omdöme om maten och serveringen, som vanligen är mycket gott, men denna gång var det extra smaskens! Varmt tack till flickorna på Alfreds café för all hjälp och trevligt bemötande, bra jobbat!

Årsmötet avlöpte i god takt utan några större diskussioner.

Tack till alla deltagare för er närvaro under årsmötet!

Lite bilder från Sylve Jonsson

Bilder från Kjell Håkansson

Styrelsen
Träffgeneralen Olle Sjöberg
Kjell Ståhl pep-talk
Linda vid serveringen
Il Vecchio & sudden
Canada-Bengt & Linda
Jan-Inge & Lotta i diskussion med Lena och Kjell-Allan

Snart är det vår vår, när saltbilarna slutat köra och vi kan ta ut våra klenoder för träffar tillsammans med våra vänner!

Svenne