Salsjörallyt uppföljning

Trots att väderleksrapporten lovat (och för en gångs skull höll) regn och rusk så kom det 11 bilar till Kallinge ishall för att delta i vårt traditionella Salsjörally. Några hade kört direkt til Salsjön, så 15 bilar totalt. 27 personer får väl räknas som gott resultat i rusket.

Arne och Henke var förberedda med regnkläder, paraply och kaffe. Efter lite mingel på parkeringen så körde vi en 7-milarunda. Fin naturupplevelse, vi uppskattade den lilla vägen parallellt med Ronnebyån – mycket vacker natur. Kul med en ny runda som anslöt till gamla vägarna mot Salsjön.

Vid Salsjön hade Arne och mågapinnen Henke tänt grillen och satt i regnet med en bit korrugerad takplåt som skydd över grill och korv.

Lotta och Sandra stod för serveringen inne i klubbstugan – Arne hade fått låna stugan så att vi kunde äta korv under tak.

Bilder från Henke;

Som traditionen bjuder fanns det även en tipspromenad, i år under tak på stugan.

Undertecknad ”vann” första pris, att arrangera nästa års Saljörally.

Andra pris vann Jenny Ottosson

Tredje pris vann Olle Svensson

Fjärde pris vann Sten Håkansson

Femte pris vann Göran Persson

Sjätte pris vann Bo Sandin

Sjunde pris vann Sten-Erik Karlsson

Stort tack till Mekonomen i Ronneby som skänkt alla priserna!

Varmt tack till Arne & Lotta, Henke & Sandra för en mycket trevlig träff!

Tack alla ni som ställde upp och kom trots vädret – det värsta som kan hända arrangörerna är ju att inga kommer. Vädret kan man inte råda för som Arne sade (fast vi vet ju alla att det är hans fel 🙂 )

Lite bilder som jag tog;

Tunga gardet
Tyngsta gardet
Framhjulsdrivna fordon

Svenne