Olles Tredenborgsträff

Vi träffades på torget i Sölvesborg, härligt varmt väder med svala brisar som gjorde värmen mera uthärdlig.

Tredenborgsträffen samlade 20 bilar med god spridning av märken, ca 2 personer per bil.

Vi körde i karavan ner till Tredenborgs camping, en mindre runda inne på campingen för att paradera framför besökarnas husvagnar, husbilar och tält. Därefter parkerade vi våra bilar på parkeringen och runt ”älgahagen”.

Där blev det mingel och en stunds avslappning tillsammans med klubbvännerna. Det slår mig alltid vilka härliga människor vi har i klubben, lugna, tillbakalutade och vänliga. Jag är glad och stolt över att ha er som mina vänner.

Olle Sjöberg hade beställt grillad korv av ägarinnan/chefen till ca halv tre, men det hade tydligen nästan gått i glömboken för korven inköptes när vi ankom. Nåväl, slutligen kom det en stor gryta med grillad korv, vilket uppskattades av deltagarna. Nu blev det choritzo istället för vanlig grillkorv som Olle hade beställt. Efter vad jag hörde var det ändå ok.

Olle hade även en gissningstävling på antal kedjelänkar i en förseglad burk – förstapristagaren hade gissat exakt rätt! Andra priset blev en halvkilo kaffe och tredjepriset en påse godis.

Tack alla ni som kom till träffen, uppskattas av Styrelsen och Olle!

Stort tack till vår nyutsedde ”träffgeneral” Olle Sjöberg för arrangemanget.

Olle har alltså utnämnts till sammankallande arrangemangsansvarig, vilket han gott förtjänar efter alla de insatser han gjort för klubben.

Nya medlemmar med Chrysler 34 hot-rod
Tysk, tyst, slank & vacker
Conny & Gun-Britts fina Cheva 58
Standard of the world och standard 🙂
Sportig ”bruksbil”
Jonnys bländande skönhet
Tänk om jag ändå hade haft en gammal bil istället för fakirsnigeln
Saaben behöver kylas av

Svenne