Prenumerera på nya artiklar!

20160708_artikel_prenumereraArtiklarDu kan nu enkelt prenumerera på nya artiklar som läggs in här på hemsidan genom att registrera din emailadress.

 

 

 

Det läggs regelbundet in nya artiklar på hemsidan. De nyaste syns förstås omgående på förstasidan då de nyaste artiklarna alltid hamnar först. Dock läggs det även in en hel del äldre artiklar av historisk karaktär, t ex artiklar från äldre nummer av tidningen BVK-notiser samt bildserier och information från den gamla hemsidan. Dessa artiklar hamnar med sin äldre datumstämpel dock längre bak i artikelflödet och syns därför sällan på hemsidans förstasida.

Om du önskar få en liten notis via email om att en artikel lagts in på hemsidan, så kan du nu enkelt skapa en prenumeration genom att registrera din emailadress. Längst upp på hemsidans översta meny finns menyval ”Prenumeration”. Klicka på den och följ instruktionerna. Hoppas att ni finner prenumerationsmöjligheten användbar.

mvh Styrelsen