Daniels tisdagsträff

Vår Kjell Ståhl har tagit bilder och skrivit inlägget.

På besök i skogsbygdens fordons mecka, Ärkilsmåla.

Rader av bilar i orginalskick , trimmad tävlingsbil, ombyggda bilar, Hotrods samt  motorcyklar.

En fulländad veteranfordonsträff i glada vänners lag. Finaste kvalitétskorvar med extra tillbehör samt nybryggt kaffe. Allt gratis! Enbart nöjda konsumenter.


Snillen spekulerar, är det engelska hjulet bara för engelska bilar?
Sven Andersson , Thomas Sandqvist , Mats Westerlund samt några begåvade entusiaster

Härlig Ford -29 Rod som ägaren från Nybro lyckades backa in i en soptunna så aktern blev tilltufsad. Världsliga ting, shit happens, som familjen Mattisson gärna sätter tänderna i.

Samlingens ovanligaste ekipage. En motorcykelregistrad Bond från 1972 med 4-cylindrisk motor, 4-taktare och 32 pigga hästar i aktern. Erik och Ingalill Nicklasson från Nättraby
Glada och nöjda Torsåsbrudar, diskuterade pinjonger och pitmanarmar så det stod härliga till.
Annelie Himmer, Ingmarie Westlund, Christel Axelsson och gladast av dem alla Christina Wik



x

Träffgeneralerna Daniel Mattisson och Gun-Britt Wallin Svensson smög sig i skydd av familjeklenoden, en Cheva -58,  för att släcka törsten och summera kvällens tillställning

Två fullvuxna karlar, 2 metersmannen från bygden förklarar på danska hur verksamheten fungerar för Niels Sörensson ( 1,67 cm lång) från Danmark / Guttamåla.

Vi som avstod från att  prioritera kvällens TV utbud vill självklart rikta ett stort Tack till aftonens begivenhet. Grillkockarna Conny och mamma Mattisson får en extra stor applåd för mycket välgrillad korv med tillbehör. Det smakade smaskens!

Kjell Ståhl

Ännu ett trevligt BVK-arrangemang i glada vänners lag! Det var 50 personer anmälda till träffen som kom med en stor variation av fordon.

Varmt tack till Daniel och familjen Mattisson för att vi fick komma och titta på verksamheten och alla bilar – nog jobb för ett par mansåldrar?

Stort tack till Gun-Britt och Conny och Lena för korvgrillning, servering och fika!

Svenne