Vrålebo-träffen 2/8

Med för denna sommaren vanliga hot om regn i alla dess former mötte vi upp på Biltema i Karlskrona – vi blev 12 bilar totalt. Efter sedvanliga besök i butiken och lite parkeringsmingel styrde vi så ut mot Tjurkö.

Det kom lite duggregn, men inga skurar.

Vi hade fått tillstånd av den lokala vägföreningen att köra in på deras väg för att parkera på Krono-arbetsstationen.

Så gick vi runt området och tittade på de olika kvarvarande byggnaderna och ruiner från rivna byggnader. Vi besökte småbrotten, Vrålebo storbrott, hamnen för att sedan gå tillbaka upp till Krono-arbetsstationen för att duka upp medhavda matsäckar och fika.

Trots gråa skyar fick vi fika och samtala i lugn och ro utan blöta.

Vi fick besök av närliggande fastighetsägare som gick runt och tittade på bilarna och uttryckte sin uppskattning.

I allt en härlig dag. Tack till alla som kom!

Svenne